Diner Aan Huis

Diner aan huis!

Klik hier om meteen te reserveren

Een echte restaurantbeleving aan uw eigen eettafel, klinkt dat niet heerlijk? Zeker in deze tijd, wanneer een avondje ‘uit’ eten niet meer zo van- zelfsprekend is, breng ik het restaurant gewoon bij u thuis!


Hoi! Ik ben Dominique en zoals je misschien al had verwacht, ben ik dol op koken. Ik hou ervan om nieuwe dingen uit te proberen, maar vooral om mijn kookkunsten met anderen te delen.

Nu we leven in een wereld waar het COVID-19 virus veel invloed heeft op ons dagelijks leven, leek het mij alleen nog maar belangrijker en leuker om jullie plezier te brengen & te laten genieten van mijn kookkunsten, namelijk door een uitgebreid gangendiner aan huis!

Hoe werkt het?

In de brochure (die u hieronder kunt aanvragen) vindt u meerdere menu’s vanuit verschillende keukens, waaronder ook 3 vegetarische menu’s & vindt u alle prijzen. De menu’s variëren van 3 tot 5 gangen. U kiest een van de menu’s of gaat voor een verrassingsmenu. Bij een verrassingsmenu geeft u bij de reservering aan voor hoeveel gangen u wil reserveren. Daarnaast kunt u uw voorkeur opgeven voor een bepaalde keuken, vlees of vis, etc.

! Ontvang bij elk C menu de eerste gang van het huis !*

Reserveer hier

*Alleen geldig voor diners ingepland vóór 14 december niet geldig bij vegetarisch of verrassingsmenu.

Voorwaarden:

*exclusief dranken: deze dient u zelf te bevoorraden;
*maximaal 4 personen, vanaf 5 personen op uitzondering & zal er toeslag in rekening worden gebracht over de totaalprijs.
*reserveer minimaal 5 dagen van te voren
*reserveren kan t/m 24 januari 2021
*bij klachten bij één van de partijen worden beide partijen minimaal 48 uur voor reservering gecontacteerd.

NB: Uiteraard houd ik mij zo goed mogelijk aan de richtlijnen van het RIVM en wordt er bij een reservering van beide partijen verwacht dat er ruim van te voren contact wordt opgenomen wanneer er sprake is van klachten bij een van de partijen.

Impressie foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *